Hogy visszatalálj:

Hirdetés

Kommentek

Címkék

Szánalomsziget Fülöpházán! Baloghéknál a vak komondor a legemberibb!

- Egy forrásunk azt mondta/a lap értesülése szerint Balogh József fideszes országgyűlési képviselő és fülöpházi polgármester (részegen) betörte élettársa S. Terézia orrát (koponyaalapi törés), miután hazaértek egy esküvőről – hát, ez így még elég bizonytalan információ.

- Balogh elmondása szerint fáradt volt, „be volt hangyásodva” (tök részeg volt) hamar elaludt így nem emlékszik semmire, az is lehet szerinte, hogy Terike átesett a vak komondorukon és így szerezte a sérülését – élénk a fantáziája a képviselőnek, de mivel láttunk már ennél viccesebb valós szituációt is, ezért akár igaz is lehet.

- Terike is ivott, Szabika is ivott (aki egyébként 31 éves és a nevelt fiúk) így jöttek hárman haza, Terike fiának az esküvőjéről kocsival(!) – ittas vezetés, ez egyértelmű, de ebből még nem derül ki, hogy a komondor volt-e a ludas vagy Balogh.

- Az állítólagos asszonyverés másnapján készült egy kép Baloghról, amin sebes a kézfeje, elmondása szerint pörköltfőzés közben sérült meg – én minden konyhai tevékenységem során (halálos) sebet okozok magamnak, tehát ez eléggé hihető.

- Volt felesége szerint, Balogh a házasságuk 25 éve alatt folyamatosan verte őt, de erről nem beszélhetett, mert férje megfenyegette –  a volt feleségek hajlamosak vádaskodni, bosszúból, évekkel a válás után, mindenesetre az ügy kezd egyre gyanúsabb lenni.

- A Blikk értesülése szerint Rogán Antal, Fidesz-frakcióvezető és Kövér László házelnök felszólította Baloghot, hogy mondjon le a mandátumáról és mivel Balogh erről nem tudott, ezért elmondása szerint ő saját maga döntött úgy, hogy elhagyja a Fidesz-frakciót – Blikk infó ide vagy oda, a Fidesz nem védte meg az egyik emberét = BALOGH JÓZSEF EGY AGRESSZÍV, NŐVERŐ ÁLLAT!

Ez a naiv sajtófigyelés/elemzés sarkított és túlzó leírása annak, ahogy követtem a Balogh földesúrról és családjáról szóló híreket, mint ahogy egy jó keresztény jobboldali tenné. A megszerzett információkban sokszor elég nagy ellentmondások vannak és hatalmas lyukak:

Balogh szerint Szabika mondta neki, hogy élettársát a vak komondor lökte fel - így sérült meg - ,amikor a polgármester már aludt, de Szabika nem nyilatkozott az ügyben. Terike azt állítja, hogy Balogh okozta a sérülését, de Balogh szerint Terike nem haragszik rá emiatt és ő nem hiszi, hogy ilyet tett volna élettársával. A volt feleség kitálalt Balogh agresszív viselkedéséről, miközben a gyermekei apjukat védve feljelentették őt, ráadásul Balogh azt állítja, hogy volt felesége 2 éve zsarolja azzal, hogy ha nem fizet, akkor tönkreteszi az életét. A történtek miatt Balogh kilépett a Fidesz-frakcióból, mert a balliberális média uszításai sértik a pártot (persze, mindig az a mocskos libsi média), de független képviselőként tovább dolgozik. Valamint van két interjú, amit Balogh egy-egy külön személyiségével készíthettek, más magyarázat nincs arra, hogy hogy lesz egy „faszkalapból” egy megtört, jogtalanul meghurcolt ember. Ha már egy kutya is a képbe került, akkor inkább a sánta kutya és a hazug ember esete passzolna ehhez a történethez.

A teljes igazságra még várni kell, amiatt hogy a Fidesz így reagált jogosan lehet arra következtetni, hogy Balogh egyáltalán nem ártatlan, ugyanis jobboldalon még akkor is védik a sajátjukat, amikor már egyértelmű, hogy bűnös, emlékezzünk csak annak az embernek a nevére, akinek most direkt nem MÁSOLOM (höhö) ide a nevét.

Balogh elmondása szerint a jobboldali értékrendet képviseli családügyileg. Ha csak a tényeknél maradunk(!), akkor ez az (érték)rend azt jelenti, hogy az tök természetes, hogy részegen autókázik egy család, mint ahogy az is, hogy miután megtudom, hogy az élettársam kórházban van, először elmegyek a falunapra, aztán a Parlamentbe és csak ezután, este látogatom meg azt, akit elvileg szeretek, mint ahogy ez a hir24 interjújából kiderült.

Terikét megérteni sem könnyű: miért nem áll ki a nyilvánosság elé és mondja el, hogy mi történt? Nem azt mondom, hogy minden egyes nőnek, gyermeknek vagy férfinak, aki családon belüli erőszak áldozata lett(?) azonnal az ez ellen irányuló kampány arcának kell lennie, de a lelki traumát félretéve tehetne többet annál, mint hogy Solton az egyik fiánál bujkál. Megtudhatnánk például egyenesen tőle, hogy valóban erőszak történt-e. A volt feleség szavai pedig ugyanolyan szánalmasak, mint Baloghé: 25 évig bántalmazta a volt férje és ő mégis csak évekkel később tálal ki, amikor vélhetőleg szintén Balogh miatt megsérült egy újabb nő? Persze, itt is lehet, lelki okokra, meg a gyerekek érdekeire hivatkozni, arra is hogy meg lett félemlítve. Vagy akár arra, hogy Balogh fizetett neki a hallgatásért, aminek ára van ugye és ami miatt veszélybe kerülhetnek mások...

Visszatérve Baloghra, vicces hogy nem mond le a mandátumáról, nehogy cserben hagyja azokat, akik megválasztották, ezért marad független képviselőként a Parlamentben. Azzal nem foglalkozik, hogy őt mint fideszes indulót választották meg a szavazói, azok, akik most nyilvánosságra került tettei miatt nagyrészt már elvesztették a beléje vetett bizalmukat, így nyugodtan eltakarodhatna. Sohasem azért kell lemondania egy képviselőnek, mert hibázott, hanem azért, mert a megválasztói bizalmát elvesztette, ezzel csak az a probléma, hogy a képviseleti demokrácia meghal az x-nél, így egy politikus lemondását hiába kérik a választói, azt a népakaratot már képviselni nem fogja.

Mikor azt mondom, hogy Baloghéknál a kutya a legemberibb, azt azért teszem, mert a nyílt titkaikkal mindannyian hozzájárultak ahhoz, hogy a családon belüli erőszak ellen ne lehessen tenni időben semmit.

A trafikpályázat megnyerve, az asszony verve jó! – ez a hozzáállása a Fidesznek a családon belüli erőszak problémájához, az embereknek meg az, hogy a valódi probléma helyett, ami Baloghék esetéből jön, inkább vak komondoros mémeken röhögnek (én is). De mindegy is, hiszen Balogh pár nap múlva az emlékezet homályába kerül, oda ahová Varga is, az ütések helye sem látszik már, csak tönkretett életek maradnak.

csbe.jpg

Segítség: Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE)

Címkék: vélemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabcigirl 2013.05.04. 01:51:18

Ráadásul a Hír24 riportja szerint, balogh lánya meg azzal védekezik, hogy a komondor azért vak, mert nekiment a traktornak.

Szóval lehet, hogy az asszonyverés mellett még állatkínzók is? Lehet, a kutya sem véletlenül vak. Nagyon durva :((((

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.05.04. 08:41:09

Szép "nemzeti", igaz magyar, keresztény fidesz simli ez is!

Sajtóközleményben tudatta a Tiffán családhoz köthető Colchicum Kft., hogy a szálláshely-fejlesztésre (Új Magyarország Fejlesztési Terv ROP pályázat) tavaly év végén elnyert 108 milliós uniós pályázati pénzből elkezdődtek a Colchicum Kft. panzió-fejlesztései. Az összegből egy 20 férőhelyes panziót és melegkonyhát alakítanak ki, de lesz kerékpártároló, valamint a borozótér is megújul a Tiffán-pincészetben. A fejlesztés kapcsán két munkahelyet tudnak létesíteni, a beruházás teljes összege pedig 154 millió forintra rúg.
Bár üdvözlendő dolog megyénkben a munkahelyteremtés, több kritikát is megfogalmaztak a Colchicum számára leosztott uniós pénzzel kapcsolatban. Az első az, hogy a regionális fejlesztési tanács - mely elbírálja a pályázatokat - jogutódjaként tevékenykedő megyei önkormányzat vezetője nem más, mint Tiffán Zsolt. Olyan ez, mintha Tiffán Zsolt Tiffán Zsoltnak szavazta volna meg a támogatási összeget. Hasonló okból Wekler Ferenc anno két fontos politikai posztjáról is lemondott, miután elnyert több nagy összegű pályázatot.

Többen azt kifogásolták, hogy ugyanezen a pályázaton a hat nyertesből Tiffán cége mellett még két másik vállalkozás is erőteljesen köthető a Fideszhez. A Hausmann Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. bár felesége lánykori nevén fut, valójában Schneider János érdekeltsége, vagy az övé is, mindenesetre tag a kft-ben. Schneider az ismert bajor autómárkával kereskedik, és a Fidesz egyik helyi háttérembereként ismert. Korábban a Fidesz-KDNP színeiben a pécsi közgyűlés képviselője is volt, jelenleg a Pécs Holding Igazgatóságának és az Ipari park felügyelőbizottságának is tagja.

Pogányban a Mátrix-Workmanlike nyert 270 millió forintot. Zsuffa Ákoson keresztül a cég szervesen kapcsolódik az orbáni fogászati turizmus programirodához. Bár többen lemondásra szólították fel Tiffán Zsoltot a tavalyi eset kapcsán, a megyei elnök kitartott, a szocialistáknak pedig azt válaszolta: azok neki ne papoljanak erkölcsről, akik 2006-ban szemeket lövettek ki, 1956-ban pedig az elődpárt tagjai embereket öltek.

Érdekes adalék, hogy a pályázati eredmények kihirdetése után pár nappal a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség vezetőjét, Farkas Tibor azonnali hatállyal felmentette Németh Lászlóné fejlesztési miniszter. Farkasról köztudott, hogy a jelenleg kormánymegbízottként dolgozó Hargitai János kereszténydemokrata politikus bizalmasa volt, mindketten a megyei önkormányzatnál dolgoztak.

Kalmár 2013.05.04. 08:53:24

.A lényeg, hogy a Fideszből kidobják az asszonyverőket, a szocik meg takargatják....

sárkányfő 2013.05.04. 09:32:22

@Kalmár:
Na végre egy remek hír, már csak a maffiózókat kéne kitenni, igaz akkor annyi maradna belőletek mint egy hámozott lufi.

De legalább az asszonyverőket kiteszitek, igaz csak a botrány miatt, de akkor is, ez remek hír, akkor ezek szerint Meggyes Tamást kirúgtátok? És akkor ezek szerint a kisnyugdíjas öregasszonyt hasba rúgó Habony Árpi már nem a gazdád egyik fő háttérembere ugye?
süti beállítások módosítása