Hogy visszatalálj:

Hirdetés

Kommentek

Címkék

Facebook-on, a Szegedi Egyetemisták csoportban gyakran lehet találkozni eladó termékekkel, de most egy igazán érdekes árucikk került terítékre! Két eladó jegyzettám között egy érdekes ajánlat: névtelen bérlet!

"[Eladó bérlet], Hétfőn oda is tudom adni, Úgy még 40 napig érvényes" - állt a hirdetésben és már vevő is lett volna rá:

bérlet_2.jpg

A bérlet névtelensége keltette fel először bennem a gyanút, ugyanis elvileg féléves tanulóbérletet csak úgy adtak ki félév elején, hogy a leendő birtokosa nevét ráírták. (bár volt, aki kommentben megjegyezte, hogy a csókosoknak nem írják rá a nevet, de olyan is akadt, akinek ismerősét, azért büntették meg az ellenőrök, mert nem volt név írva a bérletére, amit ő nem vett észre) De hamar kiderült, hogy mi a turpisság a dologban:

bérletecske.jpg

A Közösségi Nyomozó Hatóság megállapította a hamisítás tényállását, a nyomozás lezárva! Jelenleg egyébként Szegeden aláírást gyűjtenek a Szakos Érdekképviselet tagjai azért, hogy legyen Összhallgatói szavazás arról, hogy következő szeptembertől is ingyen járjon-e a féléves tanulóbérlet minden államilag finanszírozott képzésben tanuló hallgatónak!

Lehetséges, hogy a csempész cigik és a hamis bérletek hava lesz szeptember?

Címkék: Facebook Szeged

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása